joi, 6 martie 2014

Inca una cu spitalul Sf. Spiridon



Am observat o noua modalitate de a acoperi gropile: cu  pamant, nu nisip, PAMANT! Pamant carat cu roaba de catre doi muncitori - dorei. 

joi, 27 februarie 2014

Conditii domle, ce sa mai...

Spitalul Sf. Spiridon, Iasi, 2014.
Am dus ieri(merciuri) pe cineva pentru o internare la spitalul cu pricina si am ramas uimit de ceva: cum este posibil ca dupa internare sa fii pus sa te schimbi intr-un corp al spitalului, sa iesi afara(prin zapada si noroi) ca sa ajungi in corpul in care trebuie sa stai internat mergand prin niste tunele de pexiglas ce nu sunt izolate de exterior? Fiind vorba de sectia de chirurgie inteleg de ce nu ai voie cu haine de strada pe tine, dar mica excursie pe afara facuta cu papuci de casa cat de igienica e?

Delir

Totul a inceput joia trecuta, un stranut, doua stranuturi, sinusuri infundate... ce sa mai... se anunta o noua "mica raceala". Astazi este miercuri si inca nu pot sa zic ca mi-a trecut.
Vineri, in schimb, a fost o zi in care am zacut in pat toata ziua sub influenta febrei si a racelii. Visam la un momentdat, sub influenta febrei, ca exista o conspiratie mondiala a industriei farmaceutice impotriva mea care m-a imbolnavit si ma vrea bolnav, ca sa le cumpar medicamentele lor. Aceasta mica "halucinatie" s-a transformat intre timp intr-alta care m-a cam ingrozit, ca cineva mi-a pus ceva in bautura sau in mancare cu scopul de a jefui apartamentul in care locuiesc(de parca ar fi ceva de luat), cu mine zacand bolnav in pat. Bine ca a sunat telefonul si m-am trezit. Veridic va zic.
P.S.: Citeam si inca citesc Apocalipsa de Stephen King.

miercuri, 19 februarie 2014

Cre(s)tinism

Sa ne minunam citind pe aceasta pagina de FaceBook. Aici, la acest lacas de cult, se adapostise acea minora care disparuse de acasa si de pe urma careia s-a facut atata tam-tam.

duminică, 16 februarie 2014

O parere

Ceausescu ne obliga sa facem economie, acum astia ne obliga sa consumam... Asta capitalism frate!!!